OVER MIJ

Ruim 22 jaar ervaring in de financiële wereld. Werkzaam geweest bij een software vendor, bij een data vendor, als market maker en als fund manager. Daarnaast oprichter en eigenaar geweest van een hedge fund. In 2011 een bedrijf gestart op het gebied van “Algorithmic Trading Services”. Kennis van financiële producten, beurzen en data. Bovendien 13 jaar ervaring in sales en consultancy in de financiële sector. Ondernemer met passie voor algorithmic trading.

Ik ben energiek, betrouwbaar, analytisch en werk graag samen met ambitieuze collega’s om een optimaal resultaat te behalen.

Helaas heb ik het Quantmania Hedge Fund eind 2018 moeten sluiten. Ik ben een illusie armer en een ervaring rijker, maar mijn passie voor “algorithmic trading” is onaangetast. Ik ben nog steeds van mening dat deze manier van handelen niet mag ontbreken in een portefeuille. Ik zal handelsstrategieën blijven ontwikkelen en hoop mijn liefde voor dit vakgebied ook met anderen te kunnen delen.

Ik kom graag in contact met een ieder, die gebruik wil maken van mijn expertise. Ik ben bereid mijn kennis en kunde te delen. Om te kunnen vermenigvuldigen, moet je immers ook kunnen delen.

Neem contact opDownload CV