SPECIALISMEN

Trading en Quantitative Research

Ik heb acht jaar ervaring als professionele optiehandelaar en weet optimaal gebruik te maken van opties en optiestrategieën. Mijn kwantitatieve handelssystemen zijn in staat om een hoger rendement tegen hetzelfde of lager risico te genereren dan de markt. Mijn motto is: “De quant is koning.”

Portfolio en Risk Management

Als market maker, trader en hedge fund manager vijftien jaar ervaring met portefeuillebeheer en risicomanagement. Bekend met allerlei vormen van risicofactoren, o.a. op het gebied van volatiliteit, rente, dividend, valuta, fondsstructuur, short selling, derivaten, dividend en leverage.

Financial Markets en Data

Als handelaar meerdere financiële producten gehandeld op de grote Europese en Amerikaanse beurzen. Als sales en accountmanager kennis van de in- en verkoopprijzen van financiële data en regels betreffende het gebruik van deze data.

Sales en Consultancy

Gedreven professional met dertien jaar ervaring in sales en consultancy in de financiële sector. Ik leef mij in in de wensen van de klant en kan deze inzichten vertalen in succesvolle, op maat gemaakte, proposities. Ik heb oog voor de klant en hart voor de zaak.


OPLEIDING

Economie - Erasmus Universiteit Rotterdam

1989-1997

Afstudeerrichting Kwantitatieve Bedrijfseconomie. De gevolgde werkcolleges zijn: Kwantitatieve Bedrijfseconomie en Financiering & Belegging.

Wiskunde - Universiteit Utrecht

1988-1989

Studie gevolgd tijdens mijn militaire dienstplicht.

Informatica - Universiteit Utrecht

1985-1988

Propedeutisch examen behaald.

VWO - Christelijk Lyceum Veenendaal

1979-1985

Diploma behaald.


VAARDIGHEDEN

Door mijn kennis en jarenlange ervaring kan ik mij uitstekend staande houden in iedere werksituatie. Een aantal vaardigheden wil ik hierbij uitlichten.

Analytisch
100%
Stressbestendig
90%
Cijfermatig
80%
Handelsgeest
80%
Communicatief
70%